Hidrokinetoterapie

HidrokinetoterapieFacebook : Adrian Gemanaru / Psihologie Constanta

Centrul Psihologic Marea Neagra ofera GRATUIT, copiilor cu nevoi speciale sedinte recuperare hidrokinetoterapie.

Exercițiile fizice folosite în programele de hidrokinetoterapie au la bază metode și tehnici de recuperare medicală, ţinându-se cont de principiile si avantajele oferite de mediul acvatic.

Apa utilizata in aceasta terapie este tratata special, deoarece este ionizata si purificata, nu contine clor si este supusa unui proces de salinizare .

Fiecare copil este insotit in bazin de un kinetoterapeut si va desfasura exercitii pentru imbunatatirea capacitatilor motorii, reducerea stereotipiilor si a comportamentelor hiperkinetice.

Proiectul este sustinut de Psiholog Adrian Gemanaru , Psihoterapeut Cristina Gemanaru si Razvan Florea (medaliat olimpic).

Psihoterapeut Cristina Gemanaru – Coordonator Centrul Marea Neagra „Multe familii isi doresc aceasta terapie si ma bucur ca prin initiativa mea personala am sansa sa aduc bucurie acestor copii speciali. Intr-o societate adanc framantata de probleme, prin gestul meu le transmit acestor familii ca exista si oameni ce le ofera speranta ”.

Instructor inot Razvan FloreaAm raspuns pozitiv imediat acestei propuneri, deoarece activitatea pe care o desfasuram vine in ajutorul copiilor pentru o dezvoltare armonioasa a acestora, indiferent daca acesti copii au si anumite probleme

Film de prezentare HIDROKINETOTERAPIE:

TERAPII OFERITE – Centrul Psihologic Marea Neagra

1.Terapie ABA: Film prezentare: 35 lei

2.Terapie camera de stimulare senzoriala : Film prezentare: – GRATUIT

3.ART TERAPIE:pictura cu picioarele, origami modelaj: Film prezentare:

4.KINETOTERAPIE : dezvoltarea orientarii spatiale, coordonare, echilibru, constientizarea fata de corp: Film prezentare: 40 lei

5.LOGOPEDIE: dezvoltarea limbajului Film prezentare: 35 lei

6. Programe de interventie pentru dezvoltarea comportamentelor de socializare, reducerea agitatiei motorii si a deficitului de atentie: Film prezentare: 35 lei

7.Terapie psihologica asistata de caini : Film prezentare: GRATUIT

8. Meloterapie- terapie prin muzica Film prezentare: GRATUIT

Inscrieri si programari : contact@psihologieconstanta.ro / Telefon : 0727/321.809

.

Post a Comment